5 website tips


5 tips voor je website

Mogelijk gemaakt door onze young creatives

Onze website studenten zijn getalenteerde jongeren die al veel kunnen met websites. Mede door hen worden wij ook met de dag sterker online. Dit zijn onze 5 tips gebaseerd op hun ervaringen: 

1. Pleasure or Business?

Denk goed na over het doel van je website. Is het bijvoorbeeld een online visitekaartje of wil je dat er business uitkomt. Wist je bijvoorbeeld dat een groot deel van de mensen die op websites komen, vaak niet eens naar beneden scrollen? Afhankelijk van je keuze kun je zelf aan de slag of zou je eventueel aan een bureau of professional moeten gaan denken.

2. Wil je zelf aan de website knutselen?

Hedendaags zijn er diverse tools om op redelijke eenvoudige wijze zelf aanpassingen te maken in je website. Wij gebruiken zelf een combinatie van WordPress met Elementor Wil je gebonden blijven aan een professional of bureau, of wil je zelf zaken oppakken.

3. Picture perfect?

Er hoeft niet direct een professionele designer of tekstschrijver ingevlogen te worden, maar investeer wel in goede authentieke beelden en teksten. Wij zijn bijvoorbeeld fan van geanimeerde beelden en laten dit terugkomen op diverse pagina’s. 

4. Clean and to the point

Hiermee bedoelen we vooral overzichtelijk. Nummer 1 nachtmerrie bij bezoekers is het niet kunnen vinden wat ze zoeken. Zorg ervoor dat de nodige actie knoppen goed zichtbaar zijn en tot actie leiden. 

5. Schoon

Beoordeel je website met enige regelmaat of alles nog naar wens eruit ziet (smaken veranderen over tijd) en of er nog updates kunnen plaatsvinden. Meestal gebeurt dit niet automatisch en verouderde versies zijn erg gevoelig voor inbraak.

Succes!

We hopen dat je verder kunt met deze tips! En anders kun je altijd contact met ons opnemen.