Inhuren marketing student

Inhuren Marketing student

mogelijk gemaakt door onze collega Yassin

Inhuren van een marketing student iets voor jou? Wil je graag meer investeren in je marketing, maar kom je er zelf niet helemaal uit of zijn je budgetten niet torenhoog? Dan is een marketing student mogelijk de juiste optie voor jou om je op weg te helpen. Maar wat kan een marketing student eigenlijk voor je doen? 

Onderzoek

De marketing student zal eerst een goed gesprek met je hebben om de nodige punten op papier te zetten. Zaken als

  • Wat is je kennis niveau
  • Waar staat je bedrijf voor / Wat wil je uitstralen
  • Wat is je budget
  • Wie zijn je klanten.

De basics.

Strategie

Na een goede inventarisatie zal de student een plan voor je uitschrijven. Hoe vaak gaan we posten, hoeveel uur houden we er ons mee bezig, in welke kanalen met welke content. Er zal een helder overzicht gemaakt worden, zodat je er zelf ook eventueel mee bezig kan zijn. 

Uitvoer

Indien je het werk zelf wilt doen, top! Maar het kan zijn dat marketing je niet ligt of dat je er niet de tijd voor kunt maken. Dan kan de marketing student het uitvoerende werk uit handen nemen. Van het bedenken en creëren van content tot het klaar zetten en posten. Daarnaast kun je als wilt maandelijks een overzicht ontvangen van de voortgang

Adverteren

Het kan voorkomen dat tijdens de strategie fase adverteren als optie eruit is gekomen, via Facebook of Google bijvoorbeeld. Gezien dit toch wel bepaalde kennis vraagt, kennen wij hier studenten voor die dit specifiek doen. Een ander type student is hier voor nodig.

Tarieven

Voor elke fase kunnen wij de nodige studenten aan je voorstellen. Hoe meer je wilt uitbesteden, hoe hoger het tarief wordt. Voor het klaarzetten en onderhouden van berichten kun je een tarief van €21,50 per uur verwachten, wil je een totale uitbesteding zal het eerder rond de €30,- liggen. 

We horen graag je wensen zodat we de juiste student aan je kunnen voorstellen!

Lees hier hoe onze Young Creative Jill de online marketing van Saxofoonlessen.nl heeft verbeterd