Website laten maken door studenten

Je website laten maken door studenten

Hulpstudent Zakelijk Blog

Wij zeggen doen! Je website laten maken door studenten.

Voornamelijk ook omdat wij ze zelf bemiddelen. Maar de ene website student is de andere niet! En die selectie maken wij graag voor je.

Wie zijn ze?

De gemiddelde website student krijgt tijdens de opleiding veel mee over online en het maken van websites. Enkele via code, andere via een content management systeem als WordPress. Het bouwen van een website is 1 ding, maar er conceptueel over denken is geheel wat anders. Let hier op wanneer je met studenten gaat werken. Sommige zijn hier enorm sterk in en kunnen aan de hand van je doelgroep en je visie een prachtig product neerzetten, andere studenten willen gewoon lekker bouwen.

Waar moet jij aan denken?

Kijk ook goed wat de gevolgen van je website zijn. Wil je gewoon een mooi online visitekaartje of moet er structureel business uitkomen. In het eerste geval hoeft een mooi uitziende website niet veel te kosten. Als je er structureel inkomsten uit wilt genereren, adviseren wij om professionals in te schakelen. Gelukkig kennen wij een erg leuk creatief bureau die daarbij kan assisteren.

Casus Lynn | CP music productions

Waarom wij?

Gelukkig bevinden wij ons in een positie waar we veel bedrijven en studenten spreken en dat we de behoeften met de vaardigheden al enige jaren met succes weten te koppelen.

We sparren ook graag over jouw behoeften. Stuur ons gerust een mail of lekker even bellen.