Content Creatie

Tekstschrijvers

Grafisch ontwerp

Fotografie

Video marketing


Unieke content is belangrijker dan ooit! En daarbij ook het onderscheidend vermogen door middel van content. Stockfoto’s zijn leuk, maar maken jouw brand niet persoonlijk. Zo is fotograferen een vak apart en daarnaast, waar haal je de tijd vandaan om content te creëren/verzamelen? Graag vinden we de juiste student voor jouw situatie.

Indien je ons een handje wilt helpen. Wij zouden graag in contact willen komen met creatieve bureau’s. Wij denken dat zij het juiste netwerk hebben om ons een stap verder te brengen en zelf ook weleens wat extra ondersteuning kunnen gebruiken!

Veel van onze hulpstudenten hebben al een werkgeschiedenis en kennen we erg goed. Nieuwe hulpstudenten worden geselecteerd op skills, ervaring en persoonlijkheid. Vooral een positieve en actieve houding vinden wij erg belangrijk. Vaardigheden kun je leren, de juiste persoonlijkheid & wil daarentegen is wat lastiger.

Wij laten de student in grote lijnen zijn of haar eigen uurloon/tarief bepalen. Het uitzendtarief is dan het uurloon *2,2 of *1,25 op freelance basis. Vragen hierover?