Content Creators

Beeld is belangrijker dan ooit! En daarbij ook het onderscheidend vermogen door middel van content. Stockfoto’s zijn leuk, maar maken jouw brand niet persoonlijk. Zo is fotograferen een vak apart en daarnaast, waar haal je de tijd vandaan om content te creëren/verzamelen? Graag help ik je hierbij.

Onder content wordt verstaan:

  • Teksten
  • Afbeeldingen (fotografie of geanimeerd)
  • Video’s (fysiek of geanimeerd)

Wacht niet langer met het verzamelen van content! Doe snel een aanvraag. Lets Begin!

Wij hebben diverse hulpstudenten die je hierbij kunnen helpen. De volgende kandidaten staan graag voor je klaar:

Hennen

Hennen is erg goed met haar camera. Zij kan de mooiste plaatjes voor je schieten rondom je werkzaamheden. Heb je een cool event wat je wilt documenteren? Dan is Hennen jouw persoon

Kevin

Kevin is een opkomend grafisch ontwerper en is ideaal in te zetten voor je kleinere klussen. Zo heeft hij een relatiegeschenkbedrijf mogen helpen met offerte klaarmaken van de producten door de nodige logo’s te verwerken.

Lonneke
Lonneke heeft inmiddels met haar eigen fotografie bedrijf (en het afronden van de minor aan de Fotovakschool) al heel wat jaren ervaring met fotografie. Lonneke richt zich voornamelijk op persoonlijke en zakelijke portret fotografie maar is daarnaast ook sterk in lifestyle fotografie. Hieronder vallen bijvoorbeeld: interieur, horeca, en product fotografie. Ook voor evenementen is lonneke in te schakelen.