Hoe gaat Hulpstudent Zakelijk te werk?

Aanvraag doen via de website

De website, een collega of een erg leuk persoon van Hulpstudent Zakelijk, heeft een positieve indruk bij je achtergelaten en je wilt je aanvraag concretiseren. Dit doe je door het vragenformulier in te vullen, zodat we alvast informatie over jou en de opdracht krijgen.

Persoonlijk contact

Yassin, de vaste contactpersoon van Hulpstudent Zakelijk, ziet in zijn inbox dat er een aanvraag is binnengekomen. Na een Google search om wat meer over je bedrijf te weten te komen, pakt hij de telefoon op om je te bellen. Hij zal de aanvraag verder bespreken en eventuele vragen beantwoorden. 

Vacature

Met de volledige informatie zal Yassin een vacature opstellen, waarmee de regio-coördinatoren aan de slag gaan om zo snel mogelijk de juiste Online Creative te vinden

Profiel hulpstudent

Als wij denken de juiste te hebben gevonden, leggen wij het profiel aan je voor.

Kennismaking

Je ziet potentie in het profiel! Nu is het tijd om bij elkaar te komen om elkaar beter te leren kennen en de details van de opdracht nog een keer goed door te nemen. Als het je voorkeur heeft, zal Yassin aanwezig zijn bij het gesprek.

Eerste werkdag

Je hebt de hulpstudent gesproken en ziet een positieve samenwerking tegemoet. Nu nog de eerste werkdag afspreken en aan de slag! Wij regelen de rest, zodat jij kunt focussen op waar je goed in bent!

Hulpstudentzakelijk.nl kosten uitleg

Helder verhaal? Doe dan hier je aanvraag

Nog niet helemaal? Ga hier naar toe voor meer informatie over de diensten

Vragen over de kosten? Lees dan verder:

Wij snappen dat je graag wilt weten hoeveel je gaat betalen en waarvoor. In de thermometer hiernaast is weergegeven wat er in het tarief wordt meegenomen.

Om het tarief te bepalen, hanteren wij een omrekenfactor van 2,2 met €19,95 als minimumtarief. Dit houdt in dat wij het bruto uurloon van de hulpstudent vermenigvuldigen met 2,2 om tot het tarief te komen. Stel er is afgesproken dat de hulpstudent €10,- per uur gaat verdienen, dan is het tarief €22,- per uur exclusief BTW.

Hulpstudent Zakelijk blijft feitelijk werkgever en is daarom verantwoordelijk voor het betalen c.q. reserveren van.

  • Sociale premies
  • Loonheffingen
  • Vakantiegeld
  • Vakantiedagen
  • Ziektegeld (+ bijbehorende verzekeringen)
  • Pensioenopbouw

Na het betalen van de hulpstudenten en het reserveren van de werkgeverslasten, blijft er (hopelijk) een leuke marge over waarmee we Hulpstudent Zakelijk nog mooier kunnen maken!