Welkom bij HSZ👊

Wij willen jou tijdens je studenten/bijbaantijd de meest passende klussen geven. En wij zijn van mening dat jij het beste kunt bepalen wat je wilt en hoe je het wilt. Concreet houdt dit in dat je bij ons (tot een bepaalde hoogte, moet natuurlijk niet te gek worden) je eigen loon, werktijden & arbeidsvorm kan bepalen. Wij zoeken dan de plek die jouw voorwaarden waardeert.

In de regel kun je bij ons aan de slag als:

  • Office Held (Administratie)
  • Marketing Guru (Social media, Online Advertising)
  • Content Creator (Design, fotografie & video)
  • Website Wizard (WordPress en mogelijk met code)

Bekijk de vacatures om een idee te krijgen over de opdrachten die we open hebben staan (er is geen filter optie, dus graag F3 en dan ‘zakelijk’).

Indien je onze visie deelt, nodigen we je graag uit om je in te schrijven. Dit kan via het HSZ-formulier

Wil je ons eerst beter leren kennen? Wij zijn bereikbaar op:

Mobiel/Whatsapp : 06 248 69 327

Mail: info@hulpstudentzakelijk.nl

Voor de nieuwsgierige student onder ons:

Om Hulpstudent Zakelijk te kennen, dien je eerst mijn zusterbedrijf te leren kennen, Hulpstudent.nl. Hulpstudent.nl is opgericht in 2008 met het idee om de krachten van studenten in te zetten in de buurt, in de vorm van huishoudelijke hulp, oppas, bijles en veel meer. Door het succes kwamen er ook vragen of de hulpstudenten ingezet konden worden op zakelijk vlak, kantoorschoonmaak of administratie bijvoorbeeld.  Via de constructie van Hulpstudent.nl was dit helaas niet mogelijk, waardoor de eigenaren een partner zochten voor hun zakelijke aanvragen, in september 2014 vonden zij deze in Apics Flexjobs B.V.
Apics Flexjobs is een grote speler in de uitzendmarkt, specifiek gericht op logistiek- en productiewerk. Hierbij kun je denken aan werk in grote distributiecentra.
Onder hun vleugels ontstond de handelsnaam Hulpstudent Zakelijk. Tenslotte nam Apics Flexjobs B.V.  in mei 2015 ook het label ‘Hulpstudent.nl’ over.

Voor meer informatie over de twee bedrijven: Hulpstudent.nl & Apics Flexjobs