Gaaf dat je interesse in ons toont!

Als uitzenbureau leggen wij de focus op online werkzaamheden, events en office opdrachten. Je kunt bij ons aan de slag als:

  • Office Held (Administratie)
  • Event Student
  • Marketing Guru
  • Content Creator (Design, fotografie & video)
  • Website Wizard
  • Warehouse Warrior

Bekijk de vacatures om een idee te krijgen over de opdrachten die we open hebben staan (er is geen filter optie, dus graag F3 en dan ‘zakelijk’).

Hebben we een positieve indruk achtergelaten en wil je graag aan de slag? De aanmeldprocedure verloopt via Hulpstudent.nl, vermeldt bij de eerste vraag dat je graag aan de slag wilt bij Hulpstudent Zakelijk.

Laat een bericht achter als je nog vragen hebt!

Voor de nieuwsgierige student onder ons:

Om Hulpstudent Zakelijk te kennen, dien je eerst mijn zusterbedrijf te leren kennen, Hulpstudent.nl. Hulpstudent.nl is opgericht in 2008 met het idee om de krachten van studenten in te zetten in de buurt, in de vorm van huishoudelijke hulp, oppas, bijles en veel meer. Door het succes kwamen er ook vragen of de hulpstudenten ingezet konden worden op zakelijk vlak, kantoorschoonmaak of administratie bijvoorbeeld.  Via de constructie van Hulpstudent.nl was dit helaas niet mogelijk, waardoor de eigenaren een partner zochten voor hun zakelijke aanvragen, in september 2014 vonden zij deze in Apics Flexjobs B.V.
Apics Flexjobs is een grote speler in de uitzendmarkt, specifiek gericht op logistiek- en productiewerk. Hierbij kun je denken aan werk in grote distributiecentra.
Onder hun vleugels ontstond de handelsnaam Hulpstudent Zakelijk. Tenslotte nam Apics Flexjobs B.V.  in mei 2015 ook het label ‘Hulpstudent.nl’ over.

Voor meer informatie over de twee bedrijven: Hulpstudent.nl & Apics Flexjobs