Wie is Hulpstudent Zakelijk?

Achtergrond

Om Hulpstudent Zakelijk te kennen, dien je eerst mijn zusterbedrijf te leren kennen, Hulpstudent.nl. Hulpstudent.nl is opgericht in 2008 met het idee om de krachten van studenten in te zetten in de buurt, in de vorm van huishoudelijke hulp, oppas, bijles en veel meer. Door het succes kwamen er ook vragen of de hulpstudenten ingezet konden worden op zakelijk vlak, kantoorschoonmaak of administratie bijvoorbeeld.  Via de constructie van Hulpstudent.nl was dit helaas niet mogelijk, waardoor de eigenaren een partner zochten voor hun zakelijke aanvragen, in september 2014 vonden zij deze in Apics Flexjobs B.V.
Apics Flexjobs is een grote speler in de uitzendmarkt, specifiek gericht op logistiek- en productiewerk. Hierbij kun je denken aan werk in grote distributiecentra.
Onder hun vleugels ontstond de handelsnaam Hulpstudent Zakelijk. Tenslotte nam Apics Flexjobs B.V.  in mei 2015 ook het label ‘Hulpstudent.nl’ over.

Ambities

Hulpstudent Zakelijk is nu nog een guppy in de uitzendmarkt, maar onze ambitie is om uit te groeien tot een walvis, daarom zal je ons steeds vaker voorbij zien komen. We gaan dit doen door heel werkend Nederland te overtuigen van de kennis, talenten en krachten van onze hulpstudenten, want door hun diversiteit hebben wij de mogelijkheid om bedrijven te voorzien in een breed scala aan diensten. Hierbij kun je denken aan administratie, evenementen, marketing & sales, de zorg, in het magazijn en veel meer.

Certificering

Hulpstudent Zakelijk is volledig gecertificeerd volgens ISO 9001, NBBU / Kenmerk SNA.