Marketing Guru

Een goed product verkoopt zichzelf, maar met een klein beetje hulp kun je er nog veel meer van maken. Studies richting marketing, communicatie en sales zijn in de huidige tijd erg in demand, waardoor veel hulpstudenten de nodige kennis in huis hebben om jouw product op de juiste manier aan de persoon te brengen. En wij weten waar jij die studenten kunt vinden 😉

Wil jij ook een stoere student die je marketing doet? Doe snel een aanvraag dan. Lets Begin!

Bekijk de volgende voorbeelden om een beter beeld te krijgen:

Rianne – Social media

Rianne helpt bedrijf GiGi elke week met hun social media. Op maandag bespreekt ze met de opdrachtgever bijzondere gebeurtenissen en gaat ze aan de slag. Ze gaat opzoek naar plaatjes, maakt passende teksten en voert deze in op de sociale kanalen. Rianne houdt de fans/volgers op de hoogte en de opdrachtgever heeft weer tijd voor de core business.

Mustafa – Marketing

Mustafa helpt verschillende bedrijven met hun marketingplan. Doordat zijn kennis up to date is door zijn opleiding, kan hij op een goede manieren adviezen brengen. Hij kan fungeren zowel als sparringspartner en uitvoerder.

Lily – Online advertising

Lily is een echte whizkid en weet precies hoe je facebook als google campagnes moet inrichten. Bij haar moet je zijn als je van plan bent te gaan adverteren online!