Jouw office helden!

Een hulpstudent als de ideale administratieve ondersteuning.

Onze hulpstudenten doen een MBO, HBO of WO opleiding, vaak in een richting waarin (basis-)administratie is opgenomen. Naast hun opleiding verrichten zij graag werk dat in de lijn van de opleiding ligt.
Als ze hetgeen dat op school is geleerd in de praktijk kunnen brengen is het voor hen helemaal een bonus!
Hulpstudent Zakelijk zorgt ervoor dat je de juiste hulpstudent voor je administratieve opdracht krijgt.

Wil jij ook een stoere student die jouw administratie doet? Doe snel een aanvraag dan. Lets Begin!

Enkele voorbeelden uit de praktijk:

Ilse – Financiële Administratie

Ilse,  helpt een webapplicatiebedrijf op afstand. Ze helpt hen wekelijks een aantal uur met de basis van hun financiële administratie, beginnend met het administreren van de debiteuren/crediteuren, maar uiteindelijk is het streven dat zij de gehele financiële administratie eigen gaat maken.

Didi  – Flexibele administratie

Didi helpt op flexibele basis een bedrijf met kleine administratieve klussen. Zij is hun go to girl als het gaat om administratieve handelingen voor bepaalde projecten, bijvoorbeeld het opschonen van mappen of het digitaliseren van documenten. De opdrachtgever geeft de specifieke werkzaamheden per keer door aan Didi en spreekt daarbij een deadline af voor het werk, Didi kan vervolgens het werk in haar eigen agenda inplannen op tijden die voor haar goed schikken.

Anouk  – Zorgadministratie

Anouk helpt wekelijks een zorgprofessional met de administratie. De zorgprofessional krijgt het steeds drukker en de documenten beginnen zich flink op te stapelen. Gelukkig volgt Anouk een zorgopleiding, waardoor dit erg leerzaam voor haar is.