SEA en SEO voor Saxofoonlessen.nl

SEA & SEO voor Saxofoonlessen.nl

Kunnen jullie me helpen?

Wij werden benaderd door Saxofoonlessen.nl met de vraag of we iemand konden die hem wegwijs kon maken met zijn Google Ads. Er draaide al enige advertenties en hij wilde graag weten of het beter kon en wilde graag leren hoe hij er zelf naar moest kijken. 

De Young Creative

Een mooie klus voor onze Young Creative Jill! Zij was eerder verantwoordelijk voor alles SEA & SEO werkzaamheden van een fysiotherapeut en had voldoende in huis om dit bedrijf verder te helpen. Na een telefonische kennismaking, hebben ze samen een video call gedaan waar Jill rustig stap voor stap door de Google ads is heengegaan

De investering

We hebben het prijskaartje gesplitst in twee. Een tarief voor alle SEO werkzaamheden en een tarief voor alle SEA werkzaamheden. Wij zien kennis en kunde op het gebied van SEA als complexer dan voor SEO. Zo betaalt academie €30,- ex btw per uur voor de SEA werkzaamheden en €25,- voor de SEO. 

En, hoe gaat het nu dan?

Jill en Saxofoon academie zijn nu zo 5 weken al onderweg en de eerste toename in leerlingen is nu al zichtbaar! Je kunt zeggen dat de investering al terugverdiend is! Er is wekelijks contact en toekomstplannen worden al bedacht. Een hele mooie samenwerking dusver!

Zou jij ook graag een Jill willen voor je SEA & SEO werkzaamheden? 
Klik dan op de button.