Social Media ondersteuning

Social media beheer

Social media uitbesteden

Social media strategie

Social media content


Instagram, Facebook, Linkedin, Twitter, Youtube, SnapChat, TikTok. Het worden er te veel om op te noemen en op welk kanaal moet jij je geld zetten? Of heb je al een richting gevonden, maar geen tijd om het uit te voeren? We snappen de struggle

Onze studenten weten vaak meer dan wij over marketing en social media en ze vinden het fantastisch om wat ze geleerd hebben in praktijk te brengen.

Indien je ons een handje wilt helpen. Wij zouden graag in contact willen komen met online marketing/social media adviseurs. Wij denken dat zij het juiste netwerk hebben om ons een stap verder te brengen.

Veel van onze hulpstudenten hebben al een werkgeschiedenis en kennen we erg goed. Nieuwe hulpstudenten worden geselecteerd op skills, ervaring en persoonlijkheid. Vooral een positieve en actieve houding vinden wij erg belangrijk. Vaardigheden kun je leren, de juiste persoonlijkheid & wil daarentegen is wat lastiger.

Wij laten de student in grote lijnen zijn of haar eigen uurloon/tarief bepalen. Het uitzendtarief is dan het uurloon *2,15 of *1,25 op freelance basis. Vragen hierover?