Veelgestelde vragen

Wie kan ik bereiken als ik een vraag heb?

Yassin!
Yassin kun je bereiken
Via de mail: info@hulpstudentzakelijk.nl
of via de telefoon: 088 258 0 202

Krijg ik elke keer dezelfde hulpstudent?

Ja, ons streven is continuïteit voor onze hulpstudenten en klanten. Zowel voor onze klanten als onze hulpstudenten werkt dit het prettigst. Op deze manier kan de hulpstudent goed ingewerkt worden en zichzelf ontwikkelen binnen uw bedrijf.

Wat als mijn vaste hulpstudent op vakantie gaat of ziek is?

Wij vragen aan onze hulpstudenten om ons op tijd te laten weten wanneer er een vakantie gepland staat. Als u dit wenst, zullen wij een vervanger proberen te regelen voor de periode dat de hulpstudent niet beschikbaar is. Hetzelfde geldt in het geval van ziekte.

Moet ik na de start van de hulpstudent nog iets doen?

De enige actie die na het starten van de hulpstudent nog bij u ligt, is de online goedkeuring van de uren, via de portal, die de hulpstudent bij ons invult. Als werkgever regelen wij de overige verplichte zaken.

Wat is het tarief?

Wij hanteren een minimumtarief van €17,95 per uur excl BTW. Dit tarief is gebaseerd op het wettelijk minimumloon en een arbeidsweek van 40 uur. Op het moment dat er een cao, salarishuis of andere bijzonderheden aan te pas komen kan het zijn dat het loon van de hulpstudent stijgt. Wij passen ons tarief hier op aan.

Staat uw vraag hier niet bij? Stel zelf uw vraag, wij beantwoorden uw vraag binnen 1 werkdagIk ga ermee akkoord dat Hulpstudent Zakelijk mijn gegevens mag opslaan en verwerken.

verzenden