Website opschoning

Een schone website hebben is niet vanzelfsprekend. Zelf zijn wij wekelijks bezig om diverse wijzigingen toe te passen. Van afbeeldingen tot en met de privacy statement. Helaas is hier niet altijd ruim tijd voor, wat vaak als gevolg geen focus heeft. En zonder focus, schiet het niet op. Wij zijn van mening dat andere ondernemers deze gedachte ook hebben en graag helpen wij een handje mee met onze Website Wizards.

Website Wizards? Was da?

Website Wizards zijn talentvolle jongeren die al veel op dit gebied kunnen. Vaak uit eigen interesse opgebouwd of via de opleiding in aanraking meegekomen. Enkele hebben al hun eigen bedrijf, anderen zijn in de opmars.

Oké, leuk zo’n ‘online cleaning’, maar wat levert het me op?

Een opgeruimde website functioneert in de regel beter dan een die niet is opgeruimd. De website laadt sneller, de gebruikte plug-ins blijven werken en Google waardeert het enorm. Want zeg nou zelf, als wij bezoek krijgen, poetsen we het huis vaak ook nog even bij.


Oké, je hebt me aandacht. Wat gaat het kosten?

Afhankelijk van de student en de grootte van de website, wisselt het bedrag. Qua werkuren verwachten wij een kleinere website in 4 uur klaar te hebben, een grotere in 8 uur.

Het laagste tarief wat wij hanteren is €100,- voor een 4-urige schoonmaak en €200,- voor een 8-urige. Naarmate de Website Wizard kwalitatief sterker is, verhoogt dat zijn of haar tarief en daarmee de schoonmaak. Eén van onze sterkere doet het dan bijvoorbeeld voor minimaal €150,- en €300,-

Dat klinkt zeker niet onaardig, hoe gaat het dan te werk?

Eenmaal een Website Wizard gekoppeld, wordt er eerst een korte check gedaan van een half uur. Deze check zal de uiteindelijke duur bepalen. Bij akkoord, gaat de student aan de slag en rapporteert de bevindingen en de aanpassingen. Na het afronden, vervolgt er een factuur van Hulpstudent Zakelijk uit Apics Flexjobs B.V. (Hulpstudent Zakelijk is handelsnaam).

Wie kan ik bereiken om dit in gang te zetten?

Je kunt ons bellen of appen op +316 248 69 327, mailen op info@hulpstudentzakelijk.nl of deze vragenlijst invullen en dan nemen we contact met jou op.