Op zoek naar Website Wizards?

Dan ben je hier aan het goede adres. Website Wizards zijn talentvolle jongeren die al veel kunnen met websites. Via een content management systeem als WordPress of als front-end development. Ideaal voor de ondernemer die geen tijd heeft om de website te onderhouden of als ondersteuning in je team.

Wil jij ook een stoere Website Wizard die je komt helpen? Lets Begin!

Maar wie haal ik nou eigenlijk in huis en hoeveel kost het me?

Bart – Zelfstandig Developer
Aan Bart kun je bijna alles overlaten. Hij is zeer bekwaam op het gebied van WordPress en SEO/SEA. Kan goed communiceren en levert altijd kwaliteit. Een voorbeeld van zijn werk is https://bilancia.nl/nl/. Zijn tarief staat op €43,75 per uur.

Lynn – Opkomend WordPresser
Lynn is hard aan de weg aan het timmeren en heeft via ons al enkele opdrachten lopen. Haar werk wordt met de dag mooier en mooier. Zij werkt onder andere aan https://www.kledingbedrukken.nu/. Haar tarief is groeiende maar staat nu op €31,25 per uur.

Thomas – Webdeveloper
Thomas heeft nog geen opdrachten via ons gedaan, maar toont erg veel potentie. Een hele ondernemende jongeman die al veel werk heeft verricht voor ondernemers. Een voorbeeld is https://awesomerotterdam.org/. Zijn tarief staat bij ons op €31,25 per uur.