Timon Huiden

Young Creative Timon Huiden

Websites | Search Engine Optimalisatie (SEO) | Online Marketing

Op dit moment volg ik de hbo-opleiding Ondernemerschap en Retail management aan de hogeschool Avans te Breda. Ik zit momenteel in het derde jaar van mijn opleiding en ben volop bezig met het uitbreiden van mijn eigen web development bedrijf.

In de loop van de jaren heb ik erg veel ervaring opgedaan op het gebied van web development. Ook ben ik mij gaan specialiseren op het gebied van Search Engine Optimalisatie en online marketing. Mijn werkwijze is doelgericht en transparant waarbij mijn focus ligt op de wensen van de klant. Tijdens het proces denk ik actief mee over opties en nieuwe ideeën voor uw opdracht.  Voor mij is het resultaat pas behaald wanneer wij beide tevreden zijn over het afgeleverde werk.

Web Development

Op dit moment heb ik meer dan 3 jaar lang ervaring in het ontwikkelen van websites en webshops voor vele bedrijven. Op het gebied van web development is bij mij alles mogelijk. Zoekt u een website die speciaal voor u ontwikkeld is zonder het gebruik van thema’s of builders? Dat kan ik voor u waar maken! Of zoekt u juist een simpele website die makkelijk en snel is opgezet tegen een lage prijs? Ook dit is een van mijn specialiteiten. Graag ontzorg ik u van alle zorgen die er komen kijken bij het maken van een website voor uw bedrijf of organisatie.

Naast het maken van websites ben ik ook gespecialiseerd op het gebied van Search Engine Optimalisatie. Dit is een van de onderdelen die mensen vaak vergeten bij het laten maken van een website. Zonder Search Engine optimalisatie is je bedrijf haast niet te vinden in google. Dit is naast adverteren ook een belangrijke vorm van online marketing.

Search Engine Optimalisatie

Het is dus van groot belang dat wanneer u een website heeft of heeft laten maken er maandelijks aan de SEO wordt gewerkt. Dit wordt onder andere gedaan door middel van Linkbuilding, dit is een techniek waarbij er een korte beschrijving inclusief uw website wordt gepost op een andere website. Deze post zorgt ervoor dat er andere websites naar uw website linken waardoor Google uw website hoger gaat plaatsen in hun ranking. Naast link building zijn On-page en OFF-page optimalisatie ook van groot belang. Ik kan me voorstellen dat u deze termen niet of nauwelijks bekent in de oren klinken. Daarom kan ik ook al uw zorgen wegnemen op het gebied van SEO, hierdoor hoeft u zich ook niet druk te maken over het feit of uw website makkelijk te vinden is en hoog staat in Google.

Online marketing

Last but not least, ben ik ook bekend op het gebied van online marketing. Het is natuurlijk handig om met uw nieuwe bedrijf of bestaande bedrijf reclame te maken voor uw doelgroep. Dit is de gemakkelijkste weg om naamsbekendheid te creëren voor uw bedrijf. De vormen van online marketing die ik op dit moment aanbied zijn de volgende; Google advertenties, Facebook advertenties en Instagram advertenties.

Al met al kan ik als uw actieve hulpstudent veel activiteiten op onlinegebied voor u uit handen nemen.