Hulpstudenten in de zorg? Ja natuurlijk!

De zorg staat onder druk, overal zijn te weinig handen aan het bed en medewerkers komen om in het werk met alle gevolgen van dien. Te weinig mensen volgen een opleiding in de zorg, waardoor de jaarlijks groep afgestudeerden het gat niet kunnen vullen.

Bekijk de voorbeelden om een beter beeld te krijgen:

Fatima & Anne – Zorg en huishoudelijk

Fatima en Anne werken samen bij verzorgingstehuis Zorg voor Allen. Anne op de huishoudelijke afdeling en Fatima op de zorg afdeling. Doordat Fatima haar niveau 2 heeft afgerond en nu bezig is met niveau 3, mag zij wekelijks bewoners begeleiden van ruimte naar ruimte. Hopelijk krijgt ze na het afronden van dit jaar meer werkzaamheden! Anne vindt het gewoon leuk om hulpbehoevende mensen bij te staan. Zij doet dit door alle kamers schoon te houden.

Roos – Thuiszorg

Roos heeft haar verzorgende IG 3 afgerond en is verder gegaan met de opleiding verpleegkunde. Door haar eerder opleiding werkt Roos een aantal uur per week voor een thuiszorginstelling. Ze gaat nu nog als ondersteunde kracht mee, maar de bedoeling is dat zij haar eigen cliënten krijgt.

Onze hulpstudenten in de zorg

Hulpstudent zakelijk beschikt over een enorm groot bestand met studenten die een studie in de zorg volgen. De opleidingen lopen uiteen van Verpleegkundige niveau 4 tot Geneeskunde en van Fysiotherapie tot Pedagogiek.
Afhankelijk van de opleiding en het jaar waarin zij zitten, kunnen ze op diverse plekken ingezet worden. Zo werken onze hulpstudenten nu al als:

  • Verpleeghulp
  • Helpende (incl. medicatie delen)
  • Verzorgende 3IG
  • Begeleider

 

Vrijblijvende aanvraag doen

Wil je ook een Fatima, Anne of Roos inhuren?U kunt eenvoudig en geheel vrijblijvend hier uw aanvraag doen.
Het tarief dat u betaalt, wordt vastgesteld op basis van onder andere de binnen uw organisatie geldende arbeidsvoorwaarden.